Bad Gastein vecka 6

Slide background
BAD GASTEIN
VECKA 7, 8 eller 9
Buss, boende m. halvpension & liftkort
fr. 6.995:-
BOKA NU
Slide background
SPORTLOV
4-bäddsrum i BAD GASTEIN
Buss, boende m. halvpension & liftkort
fr. 7.295:-
BOKA NU
Slide background
Slide background

Följ med hundratals svenskar till Bad Gastein vecka 6!

 

 

5.995 SEK inkluderar:

– BUSSRESA T&R –
– BOENDE I RUM PÅ CLUB TNT ALPIN –
– FRUKOST 7 DAGAR –
– MIDDAG 6 DAGAR –
– LIFTKORT 6 DAGAR –

Datum för resan:
Buss: 2018-02-02 – 2018-02-11
Flyg: 2018-02-03 – 2018-02-10

BAD GASTEIN

Bad Gastein

Bad Gastein är Österrikes populäraste skidort vilket inte är så konstigt med tanke på den fantastiska skidåkning och galna festen som orten erbjuder.

 

SKIDSYSTEMET

Bad Gastein erbjuder fem skidområden med totalt 210 km pist. I Gasteinerdalen har man under de senaste åren satsat över en halv miljard kronor på nya liftar och pister, så det är nästan aldrig några liftköer eller trångt i backarna. Bad Gastein erbjuder åkning för alla åkstilar! Systemet är fullt med pister i alla olika svårighetsgrader. Österrikes bästa offpist finns enligt många i Sportgastein. Även parken håller hög kvalitet och är fullmatad med rails och big jumps.

 

BYN

Bad Gastein är en mysig by som ligger i en dramatisk ravin omgiven av stora berg och gamla byggnader. Byn är känd som en spa-ort med varma källor i underjorden.

 

AFTERSKI & PARTY

I Bad Gastein är det pjäxdans på hög nivå som gäller när pisterna har stängt … och festen fortsätter hela natten! Såklart ligger Club TNT Alpin med bästa läget, nära till alla barer och nattklubbar.

EVENTPAKET

– Välkomstfest –

– Grym BBQ i backen med skönt häng –

– Rabatter på afterskin, barer och nattklubbar –

– m.m. –

…FÖR BARA 395 SEK!

 

Boende – Club TNT Alpin

Club TNT Alpin

BÄSTA LÄGET

Club TNT Alpin är det perfekta hotellet för ungdomar! En ynka 5-minuters promenad tar dig till huvudliften samtidigt som dunkande Wührers ligger i källaren.

 

FRUKOST & MIDDAG

I boendet ingår frukost i 7 dagar och middag i 6 dagar som ni äter i den gemensamma bespisningen.

 

RUMMEN & PRIS

8-bäddsrum: inklusive

6-bäddsrum: inklusive

4-bäddsrum: +200 SEK per person

Dubbelrum: +400 SEK per person

 

TOMBÄDDSTILLÄGG

Om ni inte fyller rummet tillkommer ett tombäddstillägg. För exakt tombäddstillägg på ett visst rum, kontakta oss på info@rollinsnow.se.

UT- OCH HEMRESA

När du åker buss med oss till Bad Gastein åker du ifrån Sverige tidigt på fredagen innan sportlovet och ankommer till resmålet på lördagsmorgonen. Under lördagen finns det möjligheter till bagageförvaring fram tills tillträde i rummet på kvällen så att du och dina vänner kan kasta er ut i backen redan första dagen. I anknytning till bagageförvaringen finns även möjlighet till ombyte. Ombytet sker under relativt enkla former.

I priset ingår ett 6 dagars liftkort med start på söndagen (söndag-fredag).  Bussen kör sedan hem från resmålet nästkommande lördag kväll. Eftersom bussen ankommer på morgonen och kör hem nästkommande lördag kväll så rekommenderar vi dig att utöka ditt liftkort till antingen 7 eller 8 dagar med start redan på lördagen.

 

PÅSTIGNING (BUSS)

Vi erbjuder en rad olika påstigningsplatser när du åker med buss: Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Helsingborg, Lund & Varberg.

 

AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Vid bokning av resa kan du välja att lägga till ett avbeställningsskydd. Det skyddar dig om du måste avboka resan på grund av sjukdom eller skada som intygas med giltigt läkarintyg. Har du bokat och betalt avbeställningsskydd så kan du avboka mot uppvisande av läkarintyg och få tillbaka allt du betalat in förutom kostnaden för avbeställningsskyddet samt en administrativ avgift på 200 kr.

 

UNDER 18 ÅR

Är du under 18 år och reser utan målsman ska din målsman fylla i en blankett som du finner nedan. Blanketten ska skickas till oss i samband med att anmälningsavgiften betalas.

Målsmansintyg

 

SKIDFRAKT & SKIDHYRA

När du tar med dina egna skidor eller din egen snowboard på resan gäller det att boka skidfrakt. Skidfrakt kostar 99 SEK på buss och 499 SEK på flyg. Det är endast möjligt att beställa en skidfrakt per person, så ta med de skidor eller den bräda du gillar bäst!

Har du inga egna skidor eller egen bräda? Då går det utmärkt att hyra förmånligt hemifrån. Välj detta enkelt i din bokning.

 

BETALNING

För att bekräfta din bokning betalar du en anmälningsavgift på 1.500 SEK. Använd länken i bekräftelsemailet eller logga in på din bokning via group.rollinsnow.com. Senast 3 dagar efter bokning ska anmälningsavgiften vara betald. Detta är en delbetalning på slutbeloppet, dvs ingen extra kostnad. Slutbetalning, dvs resterande belopp, ska vara betalt senast 42 dagar innan avresa.

 

VÄLJA BOENDE

När du betalt din anmälningsavgift kan du välja boende. Logga enkelt in på din bokning via group.rollinsnow.com och klicka på VÄLJ BOENDE.

 

DEPOSITION

I Österrike används ibland deposition som säkerhet vid uthyrning av hotellrum. Depositionen är ett belopp pengar som läggs som garanti på boendet. Förutsatt att rummet lämnas tillbaka inom utsatt tid och i oskadat skick återfås 100 % av depositionen. Depositionen på Club TNT Alpin ligger på ca 100 € per person och läggs kontant. Mer exakt belopp får du ca 2 veckor före avresa.

Rummen under resan administreras av hotellet och således är det hotellet som kräver depositionen. Det är med andra ord inte Rollin’Snow som kräver depositionen. Vi informerar och hjälper gästerna för att hanteringen av depositionen ska fungera så smidigt som möjligt.

Mer information om depositionen ges ca 2 veckor före avresa.

 

PASS

När du reser i Europa är det viktigt att ta med ditt pass.

 

LAKAN & HANDDUKAR

Lakan och handdukar ingår vanligtvis på Club TNT Alpin. På ditt resebevis som skickas ca 7 dagar innan avresa står detta angivet.

RESEVILLKOR

Våra gällande resevillkor hittar du på www.rollinsnow.com/resevillkor/.