Bad Gastein

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bad Gastein

Bad Gastein är Österrikes populäraste skidort vilket inte är så konstigt med tanke på den fantastiska skidåkning och galna festen som orten erbjuder.

På lunchen äter man wienerschnitzel eller gulaschsoppa och på afterskin dricker man Glühwein.

Läs mer om Bad Gastein

Boende

I Bad Gastein har vi fått tag på vårt drömboende: Club TNT ALPIN! Boendet har ett riktigt bra läge och är dessutom är granne med två av byns populäraste barer.

Boendet består av enkla rum för 2, 4, 6 och 8 personer och är utrustade med dusch och toalett. Boendet inkluderar frukost (7 dagar) och middag (6 dagar).

Afterski

I Bad Gastein är det pjäxdans på hög nivå som gäller när pisterna har stängt… och festen fortsätter sen hela natten! Självklart har vårt boende det bästa läget, nära till alla barer och nattklubbar!

Läs mer om afterskin

Mat

Middag och frukost är inkluderat i priset. Gillar man inte kvällens måltid så finns pizza att köpa för 4 euro på restaurangen.

Äta lunch i pisten kostar mellan 10-20 euro. Middag på restaurang kostar från 15 euro och uppåt. Pizza, kebab och annan snabbmat kostar mellan 5-10 euro.

Det finns matbutik några hundra meter iväg från hotellet om man vill köpa med sig lunch att ha i pisten.

BOKA RESA

Skidresan är det viktigaste på hela året och det krävs mycket sökande för att hitta den bästa resan. Vi på Rollin’Snow har totalt 24 års erfarenhet av skidresor så låt oss hjälpa dig hitta den bästa resan för just er!

eller ring oss på 08-403 094 94

PRAKTISK INFO

Anmälningsavgift

1 500 kr ska betalas senast 3 dagar efter man bokat sin resa. Såklart är detta en delbetalning på hela resan, resterande belopp ska sen betalas senast 40 dagar innan avresa.


Liftkort

I priset ingår 6-dagars liftkort för hela Gasteinerdalen. Det går även att för en liten extra kostnad boka 7- och 8-dagars liftkort.


Avbeställningsskydd

Avbeställningsskydd kostar 6 % av resans grundpris. Detta skyddar dig om du tvingas avbeställa resan på grund av sjukdom. Läkarintyg i original som styrker sjukdom krävs.


Resevillkor

Läs hela resevillkoren här.

Skidhyra

Skidhyra bör förbokas för att vara säker på att det inte tar slut och går smidigt väl nere i Alperna.

Läs mer om skidhyra.