Gruppresa till alperna

Slide background

GRUPPRESA TILL ALPERNA 2019

Vill du arrangera en gruppresa till alperna 2019? Skolan, högskolan, lumpengänget, universitetet eller något annat gäng – det spelar ingen roll. Sedan 2003 har vi på Rollin’Snow arrangerat gruppresor i alla storlekar. Det spelar ingen roll om ni är 10, 50 eller 1.000 glada gäster som vill iväg. Med vårt gruppsystem går det smidigt och lätt att boka, ändra och betala sin egen bokning oavsett hur många ni är.

Alla grupper är välkomna

Storleken på din grupp spelar ingen roll – vi arrangerar de häftigaste gruppresorna ändå. Både Val Thorens & Bad Gastein passar utmärkt för grupper oavsett storlek. Är ni fler än 50 personer och vill åka någon annanstans är ni mer än välkomna att skriva till oss på info@rollinsnow.se så hjälper vi er med en minnesvärd och prisvärd skidresa till önskat resmål.

Du fixar resenärer – vi sköter resten

Samla ihop alla som vill hänga med på skidresan, vi sköter resten! Vi ordnar en egen hemsida med anmälning för er grupp. Som gruppledare behöver du endast förmedla länken till dina gruppmedlemmar så sköter de anmälan själva. Om ni så önskar förser vi er även med flyers och affischer.

Åk gratis till alperna

Ju fler ni blir desto mer rabatt får du på din egen resa. Blir ni tillräckligt många kan du åka helt gratis! Blir ni ännu fler kan du bjuda en vän på resan – ju fler desto bättre!

Skicka gruppreseförfrågan

Med vår långa erfarenhet av gruppresor för studenter och ungdomar är vi experter på vad grupper av olika storlek vill ha, men era önskemål är alltid ovärderliga. För att rulla igång hjulen för den häftigaste resan på länge, kontakta oss enkelt genom att fylla i formuläret: