Slide background

ÄR DU VÅR NÄSTA GUIDE?

NU SÖKER VI GUIDER TILL VINTERN 2018/2019 I ALPERNA

Har du ett sinne för service, engagemang och ansvarstagande? Då kan du vara vår guide nästa vinter!

Att jobba som guide är för de flesta en stor utmaning som innebär hårt arbete, men är också väldigt roligt och ger erfarenhet för livet. Räkna därför med hårt jobb och stor personlig utveckling samt en bra merit i ditt CV. Som guide hos oss är du vår ambassadör i alperna. Du står för direktkontakten med gästerna och ansvarar därför för att gästernas semester uppfyller deras förväntningar. Det är du som är den viktigaste bidragande faktorn när det gäller att skapa och bevara goda relationer med samarbetspartners. Hos oss innebär guidetjänsten alltså ett stort personligt ansvar.

 

Som guide hos Rollin’Snow är det viktigt att du:

– Har en stor passion för människor och service –

– Är engagerad 24/7 –

– Är ansvarsfull 24/7 –

– Är nyfiken 24/7 –

– Kan prestera 24/7 –

– Har fyllt 21 år –

 

På Rollin’Snow sätter vi stort värde hos guider på problemlösningsförmåga och stresstålighet.

Det är inget krav att du är en världsstjärna på skidåkning. Språkkunskaper i franska och tyska är inte heller något krav, men klart meriterande. På våra destinationer kommer man långt med skandinaviska, men vid kontakt med exempelvis hotell är det en klar fördel att kunna det aktuella språket. Akademiska meriter inom ekonomi och management liksom datorkunskaper är värdefulla – det administrativa arbetet går smidigare och du som guide får kanske till och med en extra dag i backen.

 

Vad gör en guide?

Som guide för Rollin’Snow finns du alltid till hjälp för gästerna. Förutom att visa dig på afterskin och hur grym du är i backen så innebär guidejobbet en hel del praktiska saker, bland annat:

– Administrativt arbete med planering och förberedelser –

– Transferdagen ska fungera smidigt och lätt för gästerna –

– Praktiska förberedelser som boende, liftkort och skiduthyrning –

 

Hur blir jag den bästa guiden?

Du deltar i två utbildningar tillsammans med dina framtida kollegor. Den första kursen hålls hemmavid för att bygga upp ett starkt team och den andra nere i alperna som lär dig allt om guidejobbet. Kurspaketet kostar 7.900 SEK och inkluderar då både teambuildingkursen och guidekursen, men även en avslutningsfest efter säsongen. Om du blir erbjuden att deltaga i kursen så har du en jobbgaranti, det vill säga att om du fullbordar kursen har du jobbet!

 

Är du intresserad? Gör då följande

Klicka på länken nedan för att söka till jobbet.