RESMÅL

Slide background

RESMÅL VINTERN 2016-2017

Val Thorens

Val Thorens ingår i världens största sammanhängande skidsystem “Trois Vallées” (Tre dalarna). Skidområdet är känt för sin fantastiska skidåkning och “Val Thorens” är svaret på frågan “Vad är nattliv?”.

Läs mer om Val Thorens

BOKA RESA

Skidresan är det viktigaste på hela året och det krävs mycket sökande för att hitta den bästa resan. Vi på Rollin’Snow har totalt 24 års erfarenhet av skidresor så låt oss hjälpa dig hitta den bästa resan för just er!

eller ring oss på 08-403 094 94

Bad Gastein

Bad Gastein ligger i Gasteinerdalen som består av fem skidsystem med totalt 208 km pist för alla åkstilar. I Bad Gastein är det pjäxdans på hög nivå som gäller när backarna har stängt – hela natten lång!

Läs mer om Bad Gastein

Val d’Isére

Underbara Val d’Isére ligger vackert mitt i de franska alperna och tillsammans med grannbyn Tignes bildar Val d’Isére skidområdet L’Espace Killy. Skidområdet är utan tvekan ett av de bästa systemen i alperna.

Läs mer om Val d’Isére

Sestriere

Sestriere är en klassisk italiensk skidort som ligger i skidområdet “Via Lattea” (Vintergatan”. Skidåkning är en tradition i Italien och inte minst i Sestriere som var en av värdbyarna för vinter-OS 2006.

Läs mer om Sestriere