Sestriere

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Sestriere

Sestriere är en klassisk italiensk skidort med en härlig miljö. Skidåkning är en tradition i Italien och just Sestriere stod som en av värdbyarna för vinter-OS 2006. Sestriere är del av det stora skidområdet “Via Lattea” (Vintergatan) och består av 400 km breda pister – en typisk italiensk karaktär.

Läs mer om Sestriere

Afterski

Efter en dag i backen slutar inte dagen i Sestriere. Den fortsätter med dans in på småtimmarna och utelivet i byn är relativt billigt. Discoteca “Tabata” är den största nattklubben och rymmer 1500 pers och bjuder på minnesvärd fest varje kväll.

Läs mer om afterskin

Skidhyra

Skidhyra bör förbokas för att vara säker på att det inte tar slut och går smidigt väl nere i Alperna.

Läs mer om skidhyra.

BOKA RESA

Resor till Sestriere arrangerar vi på förfrågan. För att få hjälp med en resa till Sestriere, klicka på “Skicka reseförfrågan” nedan.

PRAKTISK INFO

Anmälningsavgift

1 500 kr ska betalas senast 3 dagar efter man bokat sin resa. Såklart är detta en delbetalning på hela resan, resterande belopp ska sen betalas senast 40 dagar innan avresa.


Liftkort

I priset ingår ett 6-dagars liftkort.


Avbeställningsskydd

Avbeställningsskydd kostar 6 % av resans grundpris. Detta skyddar dig om du tvingas avbeställa resan på grund av sjukdom. Läkarintyg i original som styrker sjukdom krävs.


Resevillkor

Läs hela resevillkoren här.