Val Thorens vecka 7

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Följ med till Val Thorens vecka 7!

 


Busspaket fr. 7.495 SEK:

– BUSSRESA T&R –
– BOENDE I LÄGENHET –
– LIFTKORT 6 DAGAR –

Flygpaket fr. 11.295 SEK:

– FLYG+TRANSFER T&R –
– BOENDE I LÄGENHET –
– LIFTKORT 6 DAGAR –

Datum för resan:
Buss: 2018-02-09 – 2018-02-18
Flyg: 2018-02-10 – 2018-02-17

VAL THORENS

Val Thorens är en sann klassiker i de franska alperna och är en skidort där stor vikt läggs på en aktiv semester. Byn ligger på 2.300 meters höjd och är Europas högst belägna skidort. Val Thorens är känt för sitt fantastiska uteliv med massvis av barer och nattklubbar.

SKIDOMRÅDET

Skidåkningen i Val Thorens är i världsklass med tre sammankopplade områden – Val Thorens, Meribel och Courchevel – som erbjuder totalt 600 km pist. I Val Thorens finns åkning för alla. Det finns enorma nybörjarområdet, mängder av långa och härliga röda pister och oändligt med offpist i världsklass. I de tre dalarna finns det totalt fem parker. Den största parken ligger i Val Thorens och har en egen lift, BigAir-bag och hopp i alla storlekar. I Val Thorens finns det även en boardercross-bana som är av väldigt god kvalitet.

AFTERSKI & NATTKLUBBAR

Val Thorens är inte bara känt för sin skidåkning. La Folie Douce, 360 Bar, Snesko, Saloon Bar, Summit, Malaysia… ja, listan är lång på ställen där man kan dansa loss. En resa till Val Thorens är för dig som inte bara vill ha åkning i världsklass utan även vill skaka loss på afterskin – hela natten lång.

Boende

Lägenheter:

4-personerslägenhet: inkl. (vid 4 personer)

Del i 4-personerslägenhet: inkl. (vid 2 personer)

2-personerslägenhet: +1.200 SEK (vid 2 personer)

3-personerslägenhet: +900 SEK (vid 3 personer)

5-personerslägenhet: +200 SEK per person (vid 5 personer)

6-personerslägenhet: +200 SEK per person (vid 6 personer)

 

UPPGRADERAT BOENDE (18-årsgräns)

Om du är intresserad av att uppgradera ditt och dina vänners boende, så är du mer än välkommen att kontakta oss på info@rollinsnow.se. Vi hjälper er då att om möjligt boka in er i det önskade boendet.

 

TOMBÄDDSTILLÄGG

Om ni inte fyller lägenheten tillkommer ett tombäddstillägg. För exakt tombäddstillägg på en viss lägenhet, kontakta oss på info@rollinsnow.se.

EVENTPAKET

– VÄLKOMSTFEST –

– BBQ –

 RABATTER I BYN –

m.m…

Allt detta för bara 395 SEK!

 

VÄLKOMSTPAKET

Nytt för i år är att vi erbjuder ett välkomstpaket för 495 SEK per person. Paketet inkluderar en hel del saker som är bra att ha i lägenheten direkt efter incheckning. Välkomstpaketet är perfekt för dig som vill slippa packa med eller köpa nödvändiga saker till lägenheten.

MAT

Vem vill stå i köket på sin semester? Tänkte det, något som alla vill slippa. När du reser med oss till Val Thorens har du möjlighet att köpa till frukost, middag eller halvpension från John’s Scandinavia – allt för att din resa ska bli så bekväm som möjligt. Maten är i “take away”-form och hämtas enkelt på John’s Scandinavia som ligger på bargatan.

– Frukost, 6 dagar: 595 SEK –

– Middag, 6 dagar: 795 SEK –

– Halvpension, 6 dagar: 1.195 SEK –

Bra att veta

DETTA INGÅR I RESAN

Busspaket: I busspaketet ingår bussresa t&r, boende och 6 dagars lokalt liftkort (Val Thorens).

Flygpaket: I flygpaketet ingår flygresa+transfer t&r, boende och 6 dagars lokalt liftkort (Val Thorens).

Det finns möjlighet till en rad olika tillägg för göra resan till en ännu bättre upplevelse.

 

UT- OCH HEMRESA

När du åker buss med oss till Val Thorens åker du ifrån Sverige tidigt på fredagen innan sportlovet och ankommer till resmålet på lördagsmorgonen. Under lördagen finns det möjligheter till bagageförvaring fram tills tillträde i lägenheten på kvällen så att du och dina vänner kan kasta er ut i backen redan första dagen. I anknytning till bagageförvaringen finns även möjlighet till ombyte. Ombytet sker under relativt enkla former.

I priset ingår ett 6 dagars liftkort med start på söndagen (söndag-fredag). Eftersom bussen ankommer på morgonen och du först får tillträde till lägenheten på kvällen så rekommenderar vi dig att utöka ditt liftkort till 7 dagar med start redan på lördagen. Bussen kör sedan hem från resmålet nästkommande lördag förmiddag strax efter utcheckning från lägenheten.

 

PÅSTIGNING (BUSS)

Vi erbjuder en rad olika påstigningsplatser när du åker med buss: Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Helsingborg, Lund & Varberg.

 

AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Vid bokning av resa kan du välja att lägga till ett avbeställningsskydd. Det skyddar dig om du måste avboka resan på grund av sjukdom eller skada som intygas med giltigt läkarintyg. Har du bokat och betalt avbeställningsskydd så kan du avboka mot uppvisande av läkarintyg och få tillbaka allt du betalat in förutom kostnaden för avbeställningsskyddet samt en administrativ avgift på 200 kr.

 

UNDER 18 ÅR

Är du under 18 år och reser utan målsman ska din målsman fylla i en blankett som du finner nedan. Blanketten ska skickas till oss i samband med att anmälningsavgiften betalas.

Målsmansintyg

 

SKIDFRAKT & SKIDHYRA

När du tar med dina egna skidor eller din egen snowboard på resan gäller det att boka skidfrakt. Skidfrakt kostar 99 SEK på buss och 499 SEK på flyg. Det är endast möjligt att beställa en skidfrakt per person, så ta med de skidor eller den bräda du gillar bäst!

Har du inga egna skidor eller egen bräda? Då går det utmärkt att hyra förmånligt hemifrån.

 

BETALNING

För att bekräfta din bokning betalar du en anmälningsavgift på 1.500 SEK. Använd länken i bekräftelsemailet eller logga in på din bokning via group.rollinsnow.com. Senast 3 dagar efter bokning ska anmälningsavgiften vara betald. Detta är en delbetalning på slutbeloppet, dvs ingen extra kostnad. Slutbetalning, dvs resterande belopp, ska vara betalt senast 42 dagar innan avresa.

 

VÄLJA BOENDE

När du betalt din anmälningsavgift kan du välja boende. Logga enkelt in på din bokning via group.rollinsnow.com och klicka på VÄLJ BOENDE.

 

DEPOSITION

I Frankrike är det mycket vanligt med deposition som används vid uthyrning av semesterlägenheter. Depositionen är ett belopp pengar som läggs som garanti vid hyra av lägenhet. Förutsatt att lägenheten lämnas tillbaka inom utsatt tid och i oskadat skick återfås 100 % av depositionen. Depositionen i Frankrike ligger på ca 100-200 € per person. Mer exakt belopp får du ca 2 veckor före avresa.

Lägenheterna under resan administreras av agenturer och således är det agenturerna som kräver depositionen. Det är med andra ord inte Rollin’Snow som kräver depositionen. Vi informerar och hjälper gästerna för att hanteringen av depositionen ska fungera så smidigt som möjligt.

Mer information om depositionen ges ca 2 veckor före avresa.

 

PASS

När du reser i Europa är det viktigt att ta med ditt pass.

 

LAKAN & HANDDUKAR

Lakan och handdukar ingår vanligtvis ej, men i vissa fall finns det undantag. På ditt resebevis som skickas ca 7 dagar innan avresa står detta angivet.

 

RESEVILLKOR

Våra gällande resevillkor hittar du på www.rollinsnow.com/resevillkor/.