Val Thorens

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Val Thorens

I Val Thorens trivs alla! Val Thorens tillhör de tre dalarna som tillsammans bildar världens största skidsystem med över 600 km pist. Det finns enorma nybörjarområden, mängder med utmanande röda och svarta pister, flera stora snowparker och oändligt med offpist.

Läs mer om Val Thorens

Mat

Många tror att det är väldigt dyrt att åka till Frankrike eftersom maten är dyr, men det är både sant och falskt. Det beror helt på hur man själv vill ha det.

Vill man så kan man äta på en ny Michelin-restaurang varje dag. Har man däremot en tajt budget så går det bra att klara sig på under 1000 kr i matkassa för hela veckan.

Läs mer om olika matalternativ

Liftkort

I priset ingår 6-dagars lokalt liftkort. Det går även att uppgradera till 7-dagars liftkort samt till ”tre dalarna”. Läs mer om de olika liftkorten under skidsystemet. Vill man inte åka varje dag kan man boka resan utan liftkort och köpa endagsliftkort (41 euro/dag) på plats.

Skidhyra

Skidhyra bör förbokas för att vara säker på att det inte tar slut och går smidigt väl nere i Alperna.

Läs mer om skidhyra


BOKA RESA

Skidresan är det viktigaste på hela året och det krävs mycket sökande för att hitta den bästa resan. Vi på Rollin’Snow har totalt 24 års erfarenhet av skidresor så låt oss hjälpa dig hitta den bästa resan för just er!

eller ring oss på 08-403 094 94

PRAKTISK INFO

Anmälningsavgift

1 500 kr ska betalas senast 3 dagar efter man bokat sin resa. Såklart är detta en delbetalning på hela resan, resterande belopp ska sen betalas senast 40 dagar innan avresa.

Avbeställningsskydd

Avbeställningsskydd kostar 6 % av resans grundpris. Detta skyddar dig om du tvingas avbeställa resan på grund av sjukdom. Läkarintyg i original som styrker sjukdom krävs.

Deposition

För att få tillgång till lägenheterna skall en deposition läggas. Beloppet varierar mellan olika lägenheter. Pengarna kommer aldrig dras från kortet förutsatt att man inte har tagit sönder något eller brutit mot hotellets regler.