BUSSRESA

Slide background

BUSSRESA

Åka buss till Alperna är både prisvänligt och roligt. Vi har i så stor utsträckning som möjligt våra guider med på våra bussar som tillsammans med busschaufförerna ser till att resan blir så skön och smidig som möjligt. Det finns med andra ord alltid vuxna med på bussen. Guiderna hjälper er under hela er resa!

Moderna turistbussar

Vi hyr in buss och chaufför från olika bussbolag. Bussbolaget har i sin tur hand om hela resan dit och hem och ser till att alla lagar och regler följs. Bussarna vi hyr in är moderna turistbussar utrustade med toalett, dvd och sköna säten. Vi använder oss inte av sovbussar då det är livsfarligt vid en olycka och även förbjudet i vissa länder p.g.a. att de är så farliga. Dock går det att fälla sätena en bit så man ändå kan vara utvilad när man kommer fram till Alperna.

Våra paket & priser

Klicka på knappen nedan för att se vinterns resor 2017/2018.

Bensträckare

Vi pausar ungefär var 4:e timme vid olika restauranger och bensinmackar, till exempel McDonalds och liknande. På kvällen gör vi ett nattstopp så alla kan borsta tänderna och gå på toa. Efter det släcker vi ner i bussen och lutar bak sätena för en skön nattsömn. När vi vaknar brukar man kunna se de snöiga alptopparna utanför.

Eluttag och wifi

På bussarna finns det tyvärr inget eluttag eller wifi. Så se till att uppdatera facebook och ladda mobilen extra mycket innan avfärd.