Afterski i Val Thorens

Från trånga barer till världskänd afterski Afterski i Val Thorens

Är du ute efter att det ska vara riktigt bra fest under skidresan? Oavsett om du vill chilla på en terrass eller dansa loss ordentligt finns det något för dig på afterskin i Val Thorens.

 

La Folie Douce

La Folie Douce är ett världskänt afterskiställe som finns runt om i de franska Alperna - inte minst i Val Thorens! Dans på borden och dunkande musik. Ta det försiktigt när du åker backen ner till byn, det är en del som ska ner från afterskin.

 

360 Bar

360 Bar är afterskistället med skön lounge-stämning. Slappna av till skön musik och snacka igenom dagens grymma åkning med vännerna.

 

Favela

Favela är vårt andra hem där det alltid är bra liv. Chilla på terrassen eller dansa loss på dansgolvet. Favela ligger mitt på bargatan och passar perfekt för ett stopp alla kvällar.

Saloon Bar

Saloon Bar är en av våra absoluta favoriter. Baren är öppen från afterski klockan 15 till 01.30 på natten. Här är det ofta livemusik på afterskin. Senare på kvällen är stämningen på topp med partyglada människor som dansar tills stängning.

 

Downunder Bar

Downunder är en mysig Sports Bar i källaren till Saloon Bar. Här kan du se alla stora sportevents som Champions League, landskamper och OS. Annars kan du bara hänga, spela bordfotboll, biljard eller Nails.

 

Café Snesko

På Café Snesko är det livemusik med en trubadur som spelar stämningsfull musik varje dag. Allt från danska klassiker till engelska sing-a-longs. Den lilla baren är alltid proppfull på afterskin. Personalen gillar att bjuda på sig själva och är aldrig sena att utbringa en skål.

 

Klub Summit

Klub Summit är en av Val Thorens nattklubbar. Här startar festen ordentligt när barerna går mot stängning och klubben har öppet till 04.00. Med DJ's som spelar en grym blandning av clubmusik och housemusik kan du dansa långt in på småtimmarna.

 

Malaysia

Le Malaysia är den största nattklubben i Val Thorens. Här finns gott om barer och dansgolv, men glöm inte att det är en dag i backen imorgon också.

 

Skidresor till Val Thorens

Vill du åka till Val Thorens? Skicka en reseförfrågan idag.