Gruppresor till Alperna

Vill du arrangera en gruppresa för din skola, högskola, universitet eller något annat gäng? Arrangera en gruppresa till Alperna 2020!

 

Gruppresor sedan 2003

Sedan 2003 har Rollin'Snow arrangerat skidresor till grupper i alla storlekar. Det spelar ingen roll om ni är 10, 50 eller 1.000 glada gäster som vill iväg. Med vårt gruppsystem går det smidigt och lätt att boka, ändra och betala sin egen bokning oavsett hur många ni är.

 

Du fixar resenärer - vi sköter resten

Samla ihop alla som vill hänga med på skidresan, vi sköter resten! Vi ordnar en egen hemsida med anmälning till er grupp. Som gruppledare behöver du endast förmedla länken till dina gruppmedlemmar så sköter de anmälan själva. Om ni så önskar förser vi er även med flyers och affischer.

 

Åk gratis till Alperna

Ju fler ni blir desto mer rabatt får du på din egen resa. Blir ni tillräckligt många kan du åka helt gratis! Blir ni ännu fler kan du bjuda en vän på resan - ju fler desto bättre!

 

Alla grupper är välkomna

Storleken på din grupp spelar ingen roll - vi arrangerar de häftigaste gruppresorna för både små och stora grupper. Val Thorens, Val d'Isère & Tignes passar utmärkt för grupper oavsett storlek.

 

Andra resmål

Är det något annat resmål som lockar mer? Är ni fler än 50 personer och vill åka någon annanstans är ni mer än välkomna att skriva till oss på info@rollinsnow.se så hjälper vi er med en minnesvärd och prisvärd skidresa till önskat resmål.

 

Sätt igång direkt!
Fyll bara i formuläret under "Mail / Reseförfrågan"