Fira nyår i Bad Gastein - det är där det händer! NYÅRSRESAN

Våra skidresor till Alperna över nyår är alltid en succé. Följ med på vår nyårsresa till Bad Gastein - det kommer bli ett nyår du sent kommer glömma! Bad Gastein är Österrikes populäraste skidort - inte så konstigt med tanke på den fantastiska skidåkning och galna festen som orten erbjuder.

Ända sedan 2003 har vi arrangerat nyårsresor till Alperna och är rentav specialister på detta. Det är ju trots allt skidåkningen och festen som gör en nyårsresa till en nyårsresa - precis det som vi älskar. Se nu till att inte missa årets resa!

Fåtal platser kvar - boka innan det är för sent!

Börja det nya året i backen

Det finns få saker att börja det nya året med som slår en dag i backen. Vänster, höger, vänster och sedan en vänstersväng igen - varierande åkning är precis det som Bad Gastein erbjuder. Nyårsdagen är för många den värsta dagen på året men om du är i Alperna spelar dagen innan roll. Den härliga alpluften gör att du snabbt kommer över gårdagskvällens festligheter.

 

Lördag-hela-veckan

Under nyårsresan lever vi efter konceptet lördag-hela-veckan. Det är med andra ord afterski som gäller - varje dag. Vill du vara med och bidra till den fantastiska stämningen? Se då till att boka nyårsresan innan det är för sent.

 

Sök resa & boka NYÅRSRESAN direkt:

 

Wührers - alltid god stämning

I bottenvåningen på Club TNT Alpin ligger nattklubben Wührers där det alltid är drag. Det spelar ingen roll om det är nyårsafton eller nyårsdagen - det är alltid bra tryck på Wührers Nightclub. Dansa loss redan på afterskin och känn hur dansgolvet gungar natten lång. Våra guider säkrar att stämningen är på topp alla dagar. Det är på Wührers det händer! Sedan är det bara att kila upp på hotellet för några timmars sömn.

 

Eventpaketet gör din resa extra minnesvärd

Lägg till eventpaketet på din resa för att säkra att den blir ännu mer minnesvärd. Vi arrangerar nämligen en hel del events under veckan där du kan lära känna både gamla och nya vänner.

 

Åk till Val Thorens istället?

Vill du fira nyår i Val Thorens istället? Oroa dig inte, vi arrangerar även resor till Val Thorens över nyår.

Behöver du hjälp?
Ring oss på 08-403 094 94
eller fyll i formuläret under "Skriv till oss"