Nyårsresan 2019/2020

Fira nyår i Val Thorens - det är där det händer! NYÅRSRESAN 2019/2020

Våra skidresor till Alperna över nyår är alltid en succé. Följ med på vår nyårsresa till Val Thorens - det kommer bli ett nyår du sent kommer glömma! Vår första nyårsresa gick till Val Thorens och nu, 16 år senare, kör vi en favorit-i-repris.

 

Ända sedan 2003 har vi arrangerat nyårsresor till Alperna och är rentav specialister på detta. Det är ju trots allt skidåkningen och festen som gör en nyårsresa till en nyårsresa - precis det som vi älskar. Se nu till att inte missa årets resa!

Börja det nya året i backen

Det finns få saker att börja det nya året med som slår en dag i backen. Vänster, höger, vänster och sedan en vänstersväng igen - varierande åkning är precis det som Val Thorens erbjuder. Nyårsdagen är för många den värsta dagen på året men om du är i Alperna spelar dagen ingen roll. Den härliga alpluften gör att du snabbt kommer över gårdagskvällens festligheter.

 

Lördag-hela-veckan

Under nyårsresan lever vi efter konceptet lördag-hela-veckan. Det är med andra ord afterski som gäller - varje dag. Vill du vara med och bidra till den fantastiska stämningen? Se då till att boka nyårsresan innan det är för sent.