Skidresor till Frankrike

Dyra resmål till lågt pris

"Smakar det så kostar det" är ett uttryck som normalt passar bra in på Frankrike, men eftersom vi pressar priserna i alla led så kan vi erbjuda resor som passar studentplånböcker. Oavsett om man är en grupp på 4, 10 eller 100 personer så ska man kunna få en resa till ett lågt pris till de franska Alperna.

 

Världskänd afterski

Afterskistället La Folie Douce startade i Frankrike år 1969 och har levererat afterski i världsklass sedan dess. Du hittar La Folie Douce bland annat i Val d'Isère / Tignes, Meribel, Alpe d'Huez och inte minst i Val Thorens.

Lyxig mat

Frankrike är känt för sin fina "Cuisine". Om du gillar en rejäl Entrecôte eller Raclette så är det till Frankrike du bör åka på en skidresa.

 

Val Thorens - Studentresor sedan 2003

Till Val Thorens har vi arrangerat resor sedan vår första resa som arrangerades över nyår 2003. Val Thorens är det optimala resmålet i Frankrike för dig som älskar skidåkning i världsklass och afterski långt in på småtimmarna.

Val d'Isère - NYHET 2019/2020

Vill du åka till ett resmål som är lite finare och lite bättre? Då är Val d'Isère resmålet för dig. I Val d'Isère hittar du bland annat det La Folie Douce där allt började när det öppnade år 1969.

 

Tignes - NYHET 2019/2020

Vill du ha samma skidåkning och fest som i Val d'Isère men betala lite mindre? Då är Tignes resmålet för dig. Tignes är del av samma skidområde som Val d'Isère och du tar dig enkelt från La Folie Douce till Tignes efter dagens afterski i backen.