Boka innan det är för sent

Sök skidresa

Skidresor till Österrike

Schnitzel & afterski

Det är inte så konstigt att Österrikarna kan det där med afterski eftersom den föddes i Österrike. "Anton aus Tirol", "Cowboy und Indianer", "HEY BABY", "Lotusblume" - ja, listan är lång på Österrikiska afterski-hits som dunkar på uteställena. Efter en lång dag i backen så är det afterski som gäller - alla dagar i veckan! När du är helt slut i kroppen efter en lång afterski krävs det en rejäl Schnitzel att mätta magen med och vilka är bra på Schnitzel om inte Österrikarna?

 

Nybörjare eller proffs?

När du åker till Österrike spelar det ingen roll om du är nybörjare eller proffs. Åk breda blåa backar, störta ner för en svart eller pumpa puder i offpisten - resmålen i Österrike har åkning för alla åkstilar. Vi åker till Alperna för den grymma skidåkningen som finns och Österrike är inget undantag vad gäller kvalitet.

Mat & afterski är prisvärt

I Österrike kan man komma ganska billigt undan när det gäller mat och afterski. På restauranger och barer är det oftast väldigt prisvärt - speciellt om du jämför med Sverige.

 

Vi drar till Bad Gastein

På vårt program vintern 2018/2019 är det Bad Gastein som representerar Österrike. Bad Gastein är det optimala resmålet i Österrike med sin fantastiska skidåkning och dunkande afterski.