Studentveckor i Alperna

Studentpris till alla

Du behöver inte vara student för att få en resa till studentpris - våra priser gäller för alla som älskar skidåkning i kombination med oslagbar fest!

 

Gamla och nya vänner

Åk till Alperna tillsammans med hundratals andra som älskar skidåkning i kombination med oslagbar fest! Säkra era platser innan det är för sent!

 

Studentveckor i Val Thorens

Val Thorens känns för många som ett dyrt alternativ på resmål, men när du åker med oss räcker studentplånboken långt - även för en resa till Val Thorens. Vi erbjuder en rad olika prisvärda tillägg - bland annat halvpension ifrån John's Scandinavia, Taco-night och eventpaket.

 

Favela

När du åker till Val Thorens så lovar vi dig att det kommer bli en partyvecka utan dess like. Favela uppfyller med råge vad vi anser vara ett skönt afterskiställe - bra tryck på dansgolvet och sköna avdelningar där du kan njuta av ett glas med dina gamla eller nya vänner.

 

Hittade du inte det du sökte?

Då kan vi hjälpa dig med vår långa erfarenhet av skidresor till Alperna. Skicka en reseförfrågan - du kan förvänta dig svar inom 24 timmar.

 

Större grupp som vill iväg?

Är ni en större grupp studenter som vill iväg? Oavsett vilken vecka ni vill iväg sätter vi ihop ett klockrent paket till er. Som student är det väldigt enkelt och tryggt att arrangera en gruppresa. Inte nog med att du inte tar något ekonomiskt ansvar, du kan till och med få din resa helt gratis.